Overslaan en naar de inhoud gaan

Een optimale gezondheid. Door een betere kennis van hoe je lichaam werkt.

Met gefundeerde inzichten in jouw gezondheid en persoonlijke leefstijlaanpassingen zet je de stap naar preventie en een hogere levenskwaliteit.

De tools om je lichaam beter te begrijpen.

Inzicht in jouw gezondheid start met een eenvoudige bloedafname

 • De Health Check (bloedonderzoek) is de basis. Samen met je (huis)arts bespreek je welke andere Checks en bijkomende analysen noodzakelijk zijn.
 • Na 5 dagen ontvangt je arts een Fidlab rapport met jouw persoonlijke gedetailleerde waarden.
 • Het Fidlab model verschilt van een standaard bloedresultaat door de manier waarop de resultaten geëvalueerd worden. Zo detecteren we afwijkingen sneller en zetten we maximaal in op preventie van (chronische) ziektes.

Leren kijken naar het menselijk lichaam in zijn geheel

 • Fidlab kijkt naar je volledige lichaam. Aangetaste organen of lichaamssystemen worden vandaag helaas vaak apart behandeld door een quick fix.
 • Alle systemen in je lichaam zijn met elkaar verbonden. Zoals een Zwitsers uurwerk: de tandwielen zijn noodzakelijk, maar de juiste werking van het uurwerk wordt bepaald door de manier waarop de onderdelen met elkaar verbonden zijn.

Rapportering om inzichten te verduidelijken

 • Met een gepersonaliseerd Fidlab rapport weet je in één oogopslag welke leefstijlfactoren je met voorrang kan aanpakken ter preventie van chronische aandoeningen, om je levenskwaliteit te optimaliseren of om hoge prestaties vol te houden.
 • Fidlab pakt niet alleen de symptomen, maar ook de oorzaak aan. Hoe sneller een afwijking wordt opgespoord, hoe groter de kans deze om te buigen.

De basistests van Fidlab.

Health Check

Het bloedonderzoek dat je alles vertelt. Van je nutritionele en hormonale balans, tot het risico op hart- en vaatziekten en jouw inflammatoire en stressbelasting.

Stress Check

Door chronische stress te meten met een eenvoudige speekseltest, pak je klachten van vermoeidheid, stress, burn-out, slapeloosheid en depressie aan.

De eerste stappen naar een betere gezondheid.

Nauwkeurig inzicht en gericht advies

 • Met precieze resultaten in de hand weet je zorgverlener welke leefstijlfactoren je kan aanpakken om chronische aandoeningen te vermijden of om optimaal in het leven te staan.
 • Deze aanpassingen zijn op jouw maat, via een oorzaak georiënteerde behandeling met duurzame resultaten.

Leefstijlaanpassingen voor een betere levenskwaliteit

 • Aanpassingen aan je leefstijl doorvoeren is niet eenvoudig. Met de juiste motivatie en een duidelijke focus hou je dit vol op lange termijn.
 • Een zorgverlener motiveert je en helpt je je doelen te bereiken.

Ondersteund door +400 artsen en klinisch biologen, een wetenschappelijke raad en healthcare professionals.

De Fidlab-visie verbindt heel wat gezondheidsdeskundigen uit diverse disciplines. Zo ervaren zij de voordelen van preventieve leefstijlgeneeskunde.