Overslaan en naar de inhoud gaan

Body insights for a better lifestyle.

Je lichaam vertelt je veel en dat snap je enkel wanneer je je lichaam begrijpt. Fidlab geeft je dat inzicht.

Met efficiënte en zorgvuldige tests bieden we je een basis om jouw leefstijl aan te pakken. Een lichaam en geest in balans, voor een optimale gezondheid.

Health Check

Het bloedonderzoek dat je alles vertelt. Van je nutritionele en hormonale balans, tot het risico op hart- en vaatziekten en jouw inflammatoire en stressbelasting.

Stress Check

Door chronische stress te meten met een eenvoudige speekseltest, pak je klachten van vermoeidheid, stress, burn-out, slapeloosheid en depressie aan.

Waarom starten met Fidlab?

Een betere leefstijl met de juiste inzichten

Samen met je (huis)arts analyseert en interpreteert Fidlab jouw gezondheid, voor een betere leefstijl en levenskwaliteit op basis van gefundeerde inzichten.

Wetenschappelijk onderbouwd model

Fidlab steunt op wetenschappelijk onderzoek en bestaande analyses, in combinatie met innovatieve algoritmes en validatie door professoren en specialisten.

Toegankelijk voor iedereen

Een standaard bloedonderzoek is de beste start voor een persoonlijke inkijk in jouw gezondheid.

Ondersteund door +1500 artsen en klinisch biologen, een wetenschappelijke raad en healthcare professionals.

De Fidlab-visie verbindt heel wat gezondheidsdeskundigen uit diverse disciplines. Zo ervaren zij de voordelen van preventieve leefstijlgeneeskunde.

The doctor of the future will give no medicine but will interest his/her patients in the care of the human frame, in diet, and in the cause and prevention of disease.

Carlos Van Mieghem, Cardioloog AZ Groeninge Kortrijk, Professor Faculteit Geneeskunde en Biomedische Wetenschappen KU Leuven, board member Scientific Council of the European Lifestyle Medicine Organization

Onze leefomstandigheden vandaag zijn verder dan ooit verwijderd van waar we als mens op voorzien zijn, nochtans is de impact van leefstijl op ziekte en gezondheid enorm. Chronische aandoeningen worden vaak, zo niet veroorzaakt, dan wel verergerd of onderhouden door keuzes die we maken in oa. ons voedingspatroon, hoe (weinig) we bewegen, hoe we met stress omgaan.

Een Fidlab rapport geeft mij als arts een tool in handen om oorzakelijke mechanismen van chronische klachten (vroegtijdiger) in kaart te brengen en gerichte interventies door te voeren om een proces te stoppen of mogelijk zelfs om te keren. A long and healthy life: genetics may load the gun, but lifestyle pulls the trigger.

Kathleen Van Aken, Algemene- en leefstijlgeneeskunde

Gepersonaliseerde voedings- en leefstijlingrepen zijn de missing link in een duurzaam gezondheidsplan.

Els Cornelis, Orthomoleculair nutritionist en co-founder Revive Coaching

Gezondheid en welzijn in de brede zin van het woord horen bij de belangrijkste zaken in het leven. Met behulp van leefstijlgeneeskunde kan je hier zelf controle over houden en met kleine en eenvoudige stappen je gezondheidstoekomst positief beïnvloeden.

Dr. Van Branteghem Annaïk, Leefstijl- en preventieve geneeskunde

The future of medicine is here, it's just not widely distributed yet.

Wencel Top, Klinisch Bioloog en oprichter Fidlab

Omdat kleine aanpassingen in onze huidige levensstijl een grote impact kunnen hebben op onze toekomst, doen we aan leefstijlgeneeskunde. Samen met andere experts bouwen we op een duurzame manier aan een gezond en energiek lichaam. Fidlab brengt ons lichaam in kaart om de valkuilen vroegtijdig op te sporen. Patiënten deze inzichten geven, is onze drijfveer.

Mireille Van den Steen, Lifestyle arts Preventieve en Nutritionele geneeskunde

Inzicht in jouw leefstijl.

Met Fidlab en eenvoudige leefstijlaanpassingen til je jouw gezondheid en levenskwaliteit een stapje hoger.

Preventie en gezondheid

Preventie is de sleutel tot een goede gezondheid. Kleine, simpele aanpassingen verminderen het risico op chronische aandoeningen en optimaliseren je levenskwaliteit.

Je levenskwaliteit verbeteren

Een evenwichtige leefstijl, een betere gezondheid. Beweging, voeding, slaap, stressmanagement en sociale activiteiten hebben een duurzaam effect op jouw lichaam en geest.

Hoge prestaties volhouden of verbeteren

Fidlab pakt je fysiek, mentaal en emotioneel welzijn aan. Een alomvattend model met als doel jouw volledige potentieel te bereiken en te benutten.